Barion Pixel

HAMAROSAN! – Onkológiai masszázs online tanfolyam

49990 Ft

Elfogyott

Ha már masszőr vagy, és te is szeretnél segíteni a rákkal küzdőknek, ha te is fontosnak érzed, hogy Magyarország is csatlakozzon ehhez a mozgalomhoz, akkor neked szól ez az online képzés.  A tanfolyam kapcsán választ kapsz arra, milyen esetekben, milyen szabályok betartásával, hogyan tudsz részt venni vendéged életében a gyógyulásért zajló küzdelme kapcsán.

Elfogyott

Cikkszám: 02 Kategória:

Leírás

Magyarország első onkológiai masszázs tanfolyama

Ez a képzés azon már végzett masszőröknek szól, akik szeretnék elsajátítani azt a tudást, amivel segíthetnek a rákos betegeknek a hosszú és megterhelő felépülésért zajló küzdelmükben. Ez a fajta terápiás módszer Nyugaton már hosszú évek óta sikeresen alkalmazott kiegészítése az onkológiai terápiának. Számos beteg és kutatás támasztja alá, mekkora szükség van rá, hogy ledőljön az a tévhit, hogy a rákos betegek masszírozása teljes mértékben kontraindikált, tehát tilos.

Habár tényleg vannak olyan esetek, amikor tilos a masszázs, rengeteg esetben pont, hogy ajánlott. Természetesen ez egy nagyon szigorú és következetes szabályrendszeren alapszik, hogy milyen esetben, pontosan mit, hol és hogyan végzünk onkológiai masszázs során. Ez a tanfolyam a betegség megértése mellett ezekre a kérdésekre ad választ.

Fontos infó: A tanfolyam egyedül a gyakorlati tudást adja át videó formájában. Az összes többi tananyag rész írott formában kerül átadásra. Ennek oka, hogy kutatások alapján a gyakorlati résznél a vizuális látvány segíti a jobb elsajátítást, míg a háttértudáshoz az írott anyag az eredményesebb formátum.

A tanfolyam készítéséről rövid interjút olvashatsz a Fabulo blogján: Hamarosan!

Illetve ha hosszabban is érdekel, Kémeri Ádammal beszélgettem erről stúdiómban, ez hallgatható podcast formában elérhető itt: Hamarosan!

A tanfolyamot webáruházakhoz hasonló, szokásos módon tudod megvásárolni. Vásárlásnál regisztrálnod kell oldalamra, majd ezzel a regisztrációval tudsz bejelentkezni tanulói fiókodba, ahol elvégezheted a tanfolyamot – erre egy teljes éved lesz a vásárlás után. Ha bármilyen kérdésed lenne, keress bátran az infó fül alatt található elérhetőségemen!

Cím

Go to Top