Barion Pixel

Masszőr kézikönyv

4990 Ft

Érdekel, hogyan válhatsz sikeres masszőrré? Mik azok, amikre mindenképpen érdemes odafigyelni egy vállalkozás során? Kíváncsi vagy azon apróságokra, amelyekkel kitűnhetsz a tömegből? Ha igen, jó helyen jársz. Akár teljesen kezdő vagy, akár vén motoros, ez a könyv neked szól. Készülj fel, itt masszázs fogásokat, masszázs elméletet vagy anatómiát nem fogsz találni, viszont rengeteg olyan kérdésre megkapod a választ, amiről nem is tudtad, hogy keresed. Egy hiánypótló alkotás, melynek minden masszőr polcán ott a helye.

Kategória:

Leírás

Paraméterek:
Cím: Masszőr kézikönyv
Szerző: Sziklai Csaba
Méret: A6 (105*148 mm)
Oldalszám: 139
Kötés: puhatáblás, ragasztott
Kiadás éve: 2021
ISBN: 978-615-01-3759-9
Karbonsemleges termék.

Két kedves próbaolvasóm ajánlója:

“Rendkívül aprólékos, egyszerűen minden részletre kitérő könyv azoknak, akik épp masszőrpályájuk elején járnak és nem tudják, hogyan vágjanak bele, továbbá minden gyakorló terapeutának ajánlom, hiszen egészen biztos, hogy minden praxison van még bőven mit csiszolni, amit végül a páciens életminősége köszön meg.”
– Quastné Rigó Katalin – Molekuláris biológus, mozgásterapeuta

“Ha szeretnél a masszázs igazi művésze lenni, ismerd meg, merülj el benne, csináld szívből, s valódi művész leszel! Pont olyan, mint amilyen ennek a remek szakkönyvnek a szerzője.
Egy olyan alkotást tart a kezében az olvasó, melyet bátran ajánlok minden masszőr kollégának, kezdőknek, haladóknak egyaránt. Feltárja és megválaszolja mindazon kérdéseket, melyek jelen vannak mindennapjainkban, s alapját képzik eme csodálatos hivatásnak.
Vendégfogadás, kommunikáció, fektetés, takarás, …sorolhatnánk. Ugye milyen egyszerűnek tűnnek ezek a mindennapi rituálék, sokszor már automatikusak is. De valóban mindig odafigyelünk ezekre a fontos, s a bizalom kiépülését jelentősen segítő tevékenységekre? Olvasd el a könyvet, s mindenre megkapod a választ!
jól strukturált, gyakorlatcentrikus tankönyv csupa olyan gyakorlati ismeretet tartalmaz, melyet minden fizioterápiával és mozgásterápiával foglalkozó szakembernek ismerni kell. A sikeres produktum egyben hiánypótló is, hiszen a téma ezen aspektusából eddig még nem került elemzésre. A tananyagtartalom jól szerkesztett, könnyen érthető, nagyon jó tanulási és olvasási anyag is egyben.
A szerző munkásságában mindvégig érződik a hivatás iránti elkötelezettség, a szakértelem és a másik emberrel szembeni tisztelet.
Munkája elismerést és köszönetet érdemel, mindazokért az élményekért, tudásért, melyekre az olvasó a könyv olvasása és tanulása közben szert tehet.
Jómagam is köszönöm, hogy elolvashattam, s véleményezhettem ezt a művet.”
– Lengyel Tamás – Egészségügyi szaktanár, természetgyógyász akupresszőr, gyógy- és sportmasszőr

Köszönöm

Az ajánlások előtt engedd meg, hogy pár nevet felsoroljak. Nekik köszönhetően lett olyan a kézikönyv amilyen. Ők azok, akik tudásukkal, idejükkel, energiájukkal segítették munkámat, amiért rettentő hálás vagyok:
Almásy Csilla, Aranyi Csaba, Bán Szilvia, Békési Eszter, Burjánné Selmeci Dóra, Dr. Bánvölgyi András, Dr. Várnagy Emese, Frankné Gajdácsi Ilona, Gajda Zoltán, Hegyi Kriszta, Hollódi Gergely, Igaz Ildikó, Kiss Bertold, Lengyel Tamás, Pegán Attila, Petrik László, Quastné Rigó Katalin, Radics Mónika, Szekeresné Vilmos Judit, Takács Csilla, Vajda Orsolya. Valamint a Masszőrök Közössége Magyarország, a Masszőrök Országos Szövetsége és az Országos masszőr szakmai csoport azon tagjai akik segítettek a kérdőívekkel, hozzászólásokkal. A kiemelt köszönet pedig feleségem, Sziklai O. Noémit illeti. Nélküle biztosan nem készült volna el a könyvem.

Cím

Go to Top